De liefde voor film heb ik meegekregen van mijn vader, een gedreven vakman die schitterende documentaires en een paar speelfilms heeft geregisseerd. Veertig jaar lang trok hij de hele wereld over om mensen met baanbrekende inzichten te ontmoeten. Tijdens de montage van kilometers filmmateriaal zat ik vaak naast hem. Dankbaar kijk ik terug op die leerschool. Zijn rake typering ‘hoe je kijkt bepaalt wat je ziet’ is me altijd bijgebleven.

Op de lagere school droomde ik graag weg met de pen in de hand. En nog steeds is schrijven voor mij de brug tussen hart en papier. Die brug bewandel ik regelmatig op blikopfilm.nl. Plezier en creativiteit staan aan de basis van Blik Op Film, de som van mijn passies film en schrijven.

Naast filmrecensies schrijf ik ook artikelen (informatief, wervend, opiniërend), webteksten en columns. Ik ben een ervaren (tekst)schrijver die particulieren, bedrijven en organisaties helpt hun ideeën in zwart op wit te gieten. Ook voor vertaalopdrachten Frans kunt u bij mij terecht.

Camera