OVER BLIK OP FILM

Over deze site

Van blog tot website

Waar word ik nou écht blij van? Die vraag stelde ik mezelf in de zomer van 2014. Van film en schrijven dus! De pen is voor mij de brug tussen hart en papier. Jong en oud enthousiasmeren voor film is mijn belangrijkste doelstelling. Behalve filmrecensies schrijf ik ook artikelen (informatief, wervend, opiniërend), webteksten en columns. 

Over deze site

Bioscoop en videotheek

Blik Op Film is bioscoop en videotheek tegelijk. Ik recenseer recent verschenen films, maar ook juweeltjes van weleer. Kwaliteit heeft immers geen houdbaarheidsdatum. Ga voor de meest recente releases naar de Homepage. Elke woensdag vindt u daar de nieuwste bioscoopfilms; klik op de covers voor meer informatie. Zit u op Facebook of Twitter? Bezoek dan eens de Facebookpagina en het Twitteraccount.

Auteursrecht 

Op alle recensies is het auteursrecht van toepassing. Content gebruiken is toegestaan, mits u aanhalingstekens plaatst en de bron (URL) vermeldt.

Over deze site

Woord van dank

Deze website is mede tot stand gekomen dankzij het voortreffelijke werk van Maurits Engelen, specialist op het gebied van 3D-animatie, video- en filmeffecten en webdesign. Voor meer informatie verwijs ik u naar zijn website: Eyris.nl.

Over deze site
Over deze site