Over deze site

Van blog tot website

Waar word ik nu écht blij van? Die vraag stelde ik mezelf in de zomer van 2014. Van film en schrijven dus! Ik opende een blog die uitgroeide tot een pracht van een website. Jong en oud enthousiasmeren voor film is mijn belangrijkste doelstelling. Mijn recensies zijn doorgaans aan de beknopte kant; ik wil aanzetten tot kijken, niet een film in zijn geheel navertellen.

Blik Op Film is boekhandel en bibliotheek tegelijk. Ik recenseer recent uitgekomen bioscoopfilms, maar laat ook mijn licht schijnen over juweeltjes van weleer. Kwaliteit heeft immers geen houdbaarheidsdatum. Ga voor de meest recente films naar de pagina Nieuws. Elke woensdag vindt u daar een link naar het filmoverzicht op FilmVandaag.nl. Zit u op Facebook? Bezoek dan eens de Facebookpagina. Ten slotte is Blik Op Film ook via Twitter te volgen.

Auteursrecht 

Op alle recensies is het auteursrecht van toepassing. Content gebruiken is toegestaan, mits u aanhalingstekens plaatst en de bron (URL) vermeldt.

Woord van dank

Deze website is mede tot stand gekomen dankzij het voortreffelijke werk van Maurits Engelen, specialist op het gebied van 3D-animatie, video- en filmeffecten en webdesign. Voor meer informatie verwijs ik u naar zijn website: eyris.nl.

Camera