OVER BLIK OP FILM

Over deze site

Van blog tot website

Waar word ik nou écht blij van? Die vraag stelde ik mezelf in de zomer van 2014. Van film en schrijven dus! In minder dan een jaar tijd (juli 2014 – mei 2015) schreef en publiceerde ik 40 recensies op blik-op-film.blogspot.nl, de voorloper van blikopfilm.nl. De pen is voor mij de brug tussen hart en papier. Jong en oud enthousiasmeren voor film is mijn belangrijkste doelstelling. Behalve filmrecensies schrijf ik ook artikelen (informatief, wervend, opiniërend), webteksten en columns.

Over deze site

Links

Uiteraard houd ik je hier op de hoogte van het actuele filmaanbod. Ga voor de meest recente releases naar de Homepage. Elke woensdag vindt u daar de nieuwste bioscoopfilms; klik op de covers voor meer informatie. Blik Op Film heeft zijn eigen YouTube-kanaal (trailers only). Mis niets en abonneer je!  

Word lid 

Benieuwd naar wat ik te vertellen heb over de vele films op deze website? Voor maar €3-, per week of € 10-, per maand krijg je toegang tot alle content en lees je alle recensies. En voor nog geen vijf tientjes zit je zelfs een jaar lang gebakken. Blik Op Film is vrij van advertenties en cookie-popups. Wat je wel krijgt: een waterval aan helder licht op film. Word daarom lid van de leukste filmwebsite van Nederland. Klik op een willekeurige recensie (hier bijvoorbeeld) en registreer je eerst even. De rest wijst zichzelf.

“Everything I learned, I learned from the movies.”
Audrey Hepburn

Over deze site