Geen nood nu videotheken zijn uitgestorven. Of als u die ene arthousefilm niet in de bios heeft kunnen zien. Er is namelijk een prachtig alternatief voorhanden. Prachtig én praktisch. 

Streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond, maar de ene on-demanddienst is niet de andere. CineMember, een initiatief van filmdistributeur September Film, is een juweel binnen de druk bezette markt van online VoD-diensten, om de simpele reden dat hij een schitterende collectie arthousefilms te bieden heeft. Eindelijk, een aanbieder van kwaliteitsfilms die je ook nog kunt zien nadat ze de bioscoop uit zijn.

Wat dacht u van een liefdesepos als On Body and Soul ? Waanzinnig mooi. Of laat je betoveren door de onmiskenbare stem van popdiva Amy Winehouse in het onthullende Amy, een document over talent doorspekt van tragiek. Zin om te lachen? Dan is de roadmovie Nebraska een absolute aanrader. En mocht je terugverlangen naar de jaren 70, wikkel je dan in een warme deken met 20th Century Women.

Films die je doen watertanden. En ze zijn beschikbaar in een handomdraai. Maak op de homepage van CineMember een account aan om toegang te krijgen tot hun ruim 500 arthousefilms, een collectie waar wekelijks titels aan toegevoegd worden. Voor het zeer vriendelijke bedrag van €9,99 per maand is het grenzeloos genieten geblazen. Je kunt kijken waar en wanneer je maar wilt, via internet of de app. Op je desktop, tablet of je mobieltje. Stream je liever naar je tv? Dat kan ook, via Chromecast of Apple TV.

Meer weten?

Camera